Fönsterrenovering

Vi är med dig genom hela fönsterrenoveringen

Vid en fönsterrenovering är vi med er genom hela processen. Här går vi igenom arbetet steg för steg så att du får en tydlig bild av hur vi arbetar. Efter en väl utförd renovering kommer dina gamla fönster hålla samma höga kvalitet som om de vore nya.

Renoverade fönster i Stockholm
c8hYkyZ4RF

Vårt arbetssätt steg för steg

  1. Vi kommer hem till er på ett kostnadsfritt platsbesök så att vi ser antal fönster och hur de sitter innan vi inleder arbetet.
  2. Vi är noggranna och ser till att du får en korrekt prisbild och den information du behöver redan från början.
  3. Vi ger all information gällande fönsterrenoveringen så att du känner till att vad behöver veta.
  4. Kostnaden för en fönsterrenovering beror på en mängd olika saker såsom fönstrens nuvarande skick, läge, antal samt vilka särskilda önskemål du som kund har.
  5. Vi hittar en tid som fungerar för både dig som kund och oss som leverantör och inleder sedan renoveringen på utsatt datum.
  6. Under arbetets gång ser vi alltid till att hålla en öppen kommunikation så att du som beställare kan hålla dig uppdaterad om vad som sker.

När du tar kontakt med oss kan vi berätta mer! För oss är det viktigt att våra kunder blir nöjda med fönsterrenoveringen eller fönsterbytet i Stockholm.

Nöjd kund garanti innebär en kvalitetsstämpel för vårt arbete, och för våra kunders del att de kan känna sig trygga med vårt hantverk. Det är själva målet för vårt arbete. Utan nöjda kunder har vi inga kunder alls, och fönsterrenoveringen eller fönsterbytet blir lite meningslöst. Vi är säkra på att vårt hantverk är bland det absolut bästa slaget och därför kan vi garantera ett gott hantverk vid renovering eller byte av fönster. Att renovera fönster är bland både det mest miljövänliga och det säkraste sättet att höja värdet på hela fastigheten samt den lokal eller bostad där renoveringen sker. Du vet väl om att vi även erbjuder renovering av ventiler och hela lokaler och bostäder? Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Byta eller renovera fönster?

 Att renovera fönster är det absolut mest miljövänliga som du kan göra. Men inte bara det, du ser till att förbättra fastigheten, fasaden och inomhusmiljön genom att exempelvis passa på att montera energiglas vid en fönsterrenovering i Stockholm. Kostnaden för detta är ungefär hälften om man jämför mot att byta till helt nya ”energifönster”.
En fönsterrenovering är kostnadseffektivt (som regel självbetalt inom 10 år) och höjer fastighetens värde. Dessutom kan man bevara fastighetens karaktär (man behöver inte måla fasaden eller genomföra något karmbyte) och inomhusklimatet blir behagligare.

Generellt kan man säga att en fönsterrenovering är lönsam på sikt, oavsett om man väljer att renovera med lågemissionsglas eller man behåller standardglaset intakt. I det andra fallet kan man renovera båge och karm genom att ersätta eventuellt skadat virke med genuint kärnvirke. Dessutom kan man komplettera isoleringsmaterialet.

Renoverade fönster i Stockholm
8yeG3NleaH

Många goda skäl till att genomföra en fönsterrenovering

Varför ska man genomföra en fönsterrenovering? De vanligaste problemen är dåliga bottenstycken, avfallande kitt och alltför tjocka färglager samt färgtyper som är olämpliga.

Även om skicket är dåligt på dessa saker så är kvaliteten på virket ofta gott. En fönsterrenovering kan återföra fastighetens fönster till originalskick. Ett annat bra argument för en fönsterrenovering är att fönstren går att underhålla i framtiden på ett bra, enkelt och billigt sätt.

Behöver fönstren i din fastighet ett lyft? Välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig med en fönsterrenovering.

Vi renoverar alla typer av fönster - med samma goda resultat