Energifönster

Behöver ni byta till Energifönster?

Är ni en BRF som behöver renovera era fönster, och samtidigt bor i en K-märkt fastighet i Stockholm? Vill ni samtidigt spara pengar och få ner uppvärmningskostnaderna? Att byta till energifönster är en åtgärd som verkligen fungerar. Visste ni att det går att byta till energifönster i samband med en fönsterrenovering i er BRF och SAMTIDIGT behålla fönstrets ursprungliga konstruktion och utseende? Det sägs ju att om det är för bra för att vara sant, så är det inte det, men i det här fallet stämmer är det inte så. Vi kan både uppgradera era fönster samtidigt som de behåller sitt karaktäristiska utseende.

Total Fönsterrenovering i Stockholm är erfarna inom renovering av fönster som behåller utseende på fönster intakt, men där vi byter ut material som förnyar fönster och monterar nya fönsterglas med moderna funktioner såsom total isolering med energifönster. Vi vet hur man kan renovera fönster med bibehållet utseende men där vi byter ut det utslitna materialet och ersätter det med nytt fräscht material och lägger in ultramoderna fönsterglas med önskad funktion.

Vi är experter på fönsterrenovering

Total Fönsterrenovering i Stockholm är experter på fönsterrenovering och ersätter era gamla fönster med ultramoderna och kostnadseffektiva fönster. Med oss som renoverar era fönster kommer ni att både få förnyade glas till era Energifönster OCH behålla de vackra fönster som hör till er K-märkta fastighet i Stockholm. Våra Energifönster har antingen dubbel- eller tredubbla glas med ädelgas som isolerar mellan fönsterglasen.

När vi renoverar fönster, tar vi ansvar från allt som äger rum i er BRF:

  1. Vi ser till att avlägsna fönster, och lägger på skydd så att inte väder och vind kommer in i fastigheterna.
  2. Vi ser till att de nyrenoverade fönster monteras in på rätt sätt och med nya material där det behövs men med intakt utseende.
  3. Vi tar hand om allt som har med renoveringen av era fönster, och ser till att de boende inte ska störas mer än nödvändigt.
  4. Till sist gör vi en slutbesiktning som säkerställer att allt är till belåtenhet och att allt fungerar som det ska.

Vi är bryr oss om de höga uppvärmningskostnader som alla fastighetsägare vill få ner. När vi renoverar fönster byter vi ut fönsterglaset till energifönster som på ett effektivt sätt håller kylan borta, isolerar värmen från att sippra ut genom fönster.

Ta kontakt med oss för offert och mer information!