Fönsterrenovering i Stockholm

Vi renoverar fönster i hela Stockholm

Välkommen till Total Fönsterrenovering i Stockholm AB! Vi erbjuder genomgripande fönsterrenovering för BRF och stora såväl som små fastighetsägare. Vi är specialister på renovering och byte av fönster. Behöver ni det kan vi även renovera ventilering, fasader och hela renoveringar av bostäder, fastigheter och lokaler i hela Stockholm med omnejd. 

Vi arbetar i hela Stockholm

I Stockholms city utför vi fönsterrenovering för flera  fastigheter där det kan vara viktigt med byggnadsvård. Då renoverar vi fönster med varsam hand. Alla våra kunder, stora och små, är alltid i vårt fokus. Därför erbjuder vi nöjd-kund-garanti på utfört arbete. Transparens och noggrannhet är också viktig i allt vårt arbete och vi ser till att hålla det vi lovar. För oss är det viktigt att hålla överenskomna tider, kommunikation genom hela processen och arbete till överenskommet pris!

Välkommen att kontakta oss via formuläret. Vi är beredd att hjälpa er med er fönsterrenovering i Stockholm.

IMG_20211206_171944_191
Fönsterrenovering i Täby

4 steg i hur vi arbetar

Vår fönsterrenovering säkerställer att er bostad och hela fastigheten får ett högre värde. Att ha dåligt isolerade fönster är inte bra varken för dem som bor eller arbetar där. Det är heller inte bra då kostnaderna för uppvärmning av fastigheten blir högre med dåligt isolerade fönster. När vi renoverar fönster ser vi till att förbättra isoleringen, vi skrapar och målar om fönster.

Så går en fönsterrenovering till:

  1. Ett första besök hos er ger vid handen vad en fönsterrenovering kan kosta. Efter det kan vi ge en realistisk offert på en fönsterrenovering, eller fönsterbyte.
  2. När ni bestämt er för hur ni önskar göra, skriver vi avtal. Då vet både ni och vi vad som ska ingå och vad som är bestämt.
  3. Vi ser till att hålla tidsramar och kommunicerar med er om hur arbetet fortskrider med att renovera fönster under arbetets gång.
  4. Efter avslutad fönsterrenovering eller fönsterbyte gör vi en slutbesiktning så att ni är nöjda med er fönsterrenovering. Vi erbjuder nöjd-kund-garanti och besiktigar fönster efter avslutat arbete.

Vi byter även fönster för bostadsrätt, fastighetsägare och privatpersoner. Med vårt ROT-avdrag kan ni halvera kostnaderna för renoveringen eller bytet av era fönster. Kontakta oss för offert!

Innan fönsterrenoveringen

Innan vi påbörjar arbetet med fönsterrenovering, byta fönster, renovera ventilation, renovera fasaden eller hela huset, ser vi till att alla parter vet vad som ska ingå i renoveringen eller i fönsterbytet. Vi har stor förståelse för att vi gör ingrepp i er verksamhet, om vi arbetar på ert kontor eller i er bostad för BRF eller för privatperson i villa eller radhus.

Som regel gör vi ett besök på plats innan vi sätter igång med arbetet med att renovera fönster. Detta för att kunna ge en så realistisk offert som möjligt. Att renovera fönster är något som avsevärt förbättrar fasaden och bostaden i Stockholm. Och fönsterrenoveringen tar sin tid. Att ge en realistisk offert är viktigt för oss och att våra kunder förstår tidsramarna för det fönsterrenoveringen. När vi renoverar fönster förbättras de och hållbarheten förlängs.

Det är också viktigt att alla våra kunder ska få tid på sig att bestämma vilka slags fönster som ni önskar. Det finns ett stort utbud att välja mellan, med olika prisklasser, funktion och utseende.

Under arbetets gång

För oss är transparens och tydlighet viktigt under tiden som vi arbetar med er fönsterrenovering. Vi erbjuder våra kunder att ha en och samma person som återkommande ger information om arbetet och hur det fortskrider.

För oss är det en självklarhet att informera om vad som händer under arbetets gång. Skulle det ske att leverans av fönster skulle bli försenad eller att något annat sker – ska ni som har anlitat oss – vara först att få veta det. Allt som sker ska vara känt för våra kunder.

Vi berättar gärna också hur vi arbetar. När vi arbetar ute hos våra uppdragsgivare förstår vi att det är viktigt att verksamheten fortsätter, om vi är ute på en arbetsplats. På bästa möjliga sätt ser vi till så att företaget kan fortsätta sin verksamhet, och att de som bor i bostaden där fönsterbytet sker, ska kunna fortsätta bo där även under tiden fönterrenoveringen eller fönsterbytet sker. Detta är något som vi är vana vid, och är flexibla. Våra kunder ska känna sig trygga med oss på plats även om vi arbetar med att renovera fönster eller vid fönsterbytet.

Vi renoverar alla typer av fönster - med samma goda resultat