Bullerdämpande fönster

Bullerdämpande fönster tystar oljud

Behöver ni fönsterrenovering i er BRF? Har ni en K-märkt eller äldre fastighet i Stockholm och störs av buller som kommer från livligt trafikerade vägar? Då kan vi på Total Fönsterrenovering i Stockholm hjälpa er så att ni inte behöver störas av oljud, och få en trivsam bostad, kontor eller arbetsplats. Vi har stor vana av fönsterrenoveringar för BRF:er.

Att byta till bullerdämpande fönster kan vara det enda som hjälper mot oljudet som kommer utifrån. Med bullerdämpande fönster kommer ni att märka att ni inte längre behöver störas av oljud utifrån. Ni kommer att kunna njuta av lugnet hemma. Bullerdämpande fönster är både täta och välisolerade. Dessa bullerdämpande fönster isolerar både värme och håller oljud och buller borta.

Praktiskt med bullerdämpande fönster

När ni väljer bullerdämpande fönster får ni fönster som både både dämpar bullret utifrån och som samtidigt ser till att behålla värmen inomhus och inte släpper in kylan. Så mycket som 30% av all värme går ut genom fönster och dörrar. Och med våra bullerdämpande fönster kan vi bidra till att minska det utsläppet av värme och ser till så att ni både slipper oljud men får behålla värmen inomhus.

Vi är experter på fönsterrenovering, vi har renoverat många fönster och bytt ut gamla fönster med ultramoderna och kostnadseffektiva sådana. När vi renoverar era fönster kommer ni att både få förnyade glas till er bullerdämpande fönster samtidigt som n i behåller de slags fönster som hör till er BRF.