Fönsterrenovering Brf

När det är dags för fönsterrenovering i er BRF

Behöver ni en rejäl fönsterrenovering i er BRF? I så fall är ni välkomna till Total Fönsterrenovering i BRF! Vi gör exakt det som vi heter; en total fönsterrenovering för er som är medlem i bostadsrättsföreningar och sitter i en styrelse för BRF och fattar beslut om er fastighet.

Vi utför fönsterrenovering för bostadsrättsföreningar och har gjort det i många år och för flera BRF:er och har redan nu många nöjda kunder. Att få nöjda kunder är en kvalitetsstämpel på vårt arbete med fönsterrenovering för BRF:er och fönsterbyte för BRF:er. Det är samtidigt en garanti för alla våra kunder som anlitar oss. De ska vara nöjda med vår fönsterrenovering när vi är klara!

Anlita oss för fönsterrenovering i BRF

Att utföra en fönsterrenovering på sin villa, radhus eller för er bostadsrättsförenings fastighet är väldigt viktigt innan fönster blir för slitna eller för gamla. Ju oftare en fönsterrenovering sker desto snabbare går fönsterrenoveringen och blir mindre omfattande. Att ha hela och renoverade fönster är viktigt för inomhusmiljön med bättre isolering, för att inte påpeka att kostnaderna för uppvärmningen blir bättre och lägre.

Visste ni att hela 30% av all inomhusvärme går direkt förlorad via fönster och dörrar. Så en total fönsterrenovering av fastighet i er BRF åtgärdar isoleringen av fönster och får direkt påverkan på uppvärmningskostnaderna. Så varför inte anlita oss för er total fönsterrenovering i er BRF?

Hur vet man när man ska renovera fönster?

Om ni undrar över tecken som man kan ta fasta på, om det är dags att renovera fönster så är det bästa att ringa oss, så kommer vi ut på ett kostnadsfritt platsbesök och inspekterar era fönster. Först då kan ni vara säkra om det är dags att byta ut dem.

Så ser vi om fönster bör renoveras:

  • Vi letar efter om det finns sprickor i fönsterkitt Det visar att att det kan krypa in fukt i kittet mellan fönsterglasen. Sprickor i fönsterkitt gör att isoleringen inte håller i fönster och att kylan kan ta sig in mellan fönsterglasen.
  • Vi tittar efter om det finns sprickor i färgen på fönster? Förutom att det inte ser fräscht ut, visar det på samma sätt att det kommer in fukt genom fönster som sliter på fönsterkarm och fönsterbåge. Det är starka indikationer på att ni verkligen behöver byta ut fönster eller göra en rejäl fönsterrenovering för att det inte ska bli värre.
  • Om ni känner att det drar in genom fönstret när ni sitter nära det, är definitivt ett tecken på att ni bör göra en fönsterrenovering.

Ta kontakt så kommer vi ut och inspekterar era fönster och ger råd om hur ni bör göra!