Fönsterrenovering område

Total Fönsterrenovering är specialister på renovering och byte av fönster. Vi hjälper BRF:er och stora såväl som små fastighetsägare på onmråde

Renoverade fönster på Helgalunden 11 på område

Kungsholmen fönsterrenovering
Fönsterrenovering Kungsholmen

Renoverade fönster på Kungsholms Kyrkoplan 2 på område

Fönsterrenovering Kungsholmen 1
fönsterrenovering på Kungsholmen
Fönsterrenovering på Kungsholmen 1

Ge dina gamla fönster nytt liv

Har ni en villa, radhus eller sitter ni i en bostadsrättsförening och ansvarar för er BRF:s fastighet på område? Är det dags för ett fönsterbyte på område? Då ska ni anlita oss på Total Fönsterrenovering i Stockholm! Vi kan allt när det kommer till att utföra fönsterbyte på villor, radhus – och även stora fastigheter.

Osäker på om det är dags att renovera era fönster?

Vi kan komma ut till ett kostnadsfritt platsbesök och inspektera era fönster och avgöra status på dem. Vi inspekterar och konstaterar ifall det finns sprickor i fönsterkitt, i fönstermålningar i fönsterkarm eller fönsterbåge. Vi mäter inomhusluften, mäter UV-värde på fönster och ger ett utlåtande om hur det står till med era fönster. Vi är experter på fönster och har lång erfarenhet av att bedöma fönster och kan avgöra när det är dags för ett fönsterbyte.

Bevara charmen i ditt äldre hus med varsam fönsterrenovering på område

Äldre hus har en charm och karaktär som är svårslagen. Men med tiden kan fönsterna bli slitna och dragiga, vilket inte bara påverkar komforten i ditt hem utan även kan leda till ökade uppvärmningskostnader.

Kontakta Total Fönsterrenovering ifall du behöver hjälp att med dina fönster på område. Vi är experter på fönsterrenovering och fönsterbyte ochi har lång erfarenhet av att varsamt renovera fönster i äldre hus, med fokus på att bevara den ursprungliga karaktären.

Höj värdet på din bostad med nya fönster

Funderar du på att sälja din bostad? Att byta ut dina gamla fönster mot nya kan vara en klok investering som inte bara höjer komforten i ditt hem utan även kan ge dig en rejäl värdeökning.

Total Fönsterrenovering har hjälpt många fastighetsägare på område att höja värdet på sina fastigheter genom att renovera alternativt installera nya fönster.

Kontakta oss!

Fönsterrenovering Brf

När är det dags att renovera mina fönster?

I och med att vi har renoverat tusentals fönster genom åren är vi snabba på att se ifall ett fönster behöver renoveras eller inte. Här nedan nämner vi vanliga signaler att hålla utkik efter.

Färgen flagnar eller har börjat krackelera

Detta är ett tydligt tecken på att fönsterkarmarna inte längre är skyddade mot väta och vind, vilket kan leda till röta och andra problem.

Kittning lossnar

Om kittet mellan glasrutan och fönsterkarmen lossnar kan det leda till kondens, drag och kyla.

Fönsterglaset är trasigt eller sprucket

Sprucket glas kan vara en säkerhetsrisk och bör bytas ut omedelbart.

Fönstren är svåra att öppna och stänga

Om dina fönster inte längre går att öppna och stänga ordentligt kan det bero på att de är skeva eller att beslagen är slitna.

Du känner drag från fönstren

Dragiga fönster kan leda till att du får en kall och obekväm boendemiljö, och de kan också öka dina uppvärmningskostnader.

Kondens på insidan av fönstren

Kondens på insidan av fönstren kan vara ett tecken på att fönsterglasen inte är energieffektiva.

Vilka olika typer av fönsterrenovering finns det?

Här är några av de vanligaste typerna av fönsterrenovering vi erbjuder på område:

Målning av fönster

Om dina fönster är i gott skick men färgen har börjat flagna eller krackelera kan du måla om dem. Det är ett relativt billigt och enkelt sätt att fräscha upp dina fönster och ge dem ett nytt liv.

Kittning av fönster

Om kittet mellan glasrutan och fönsterkarmen har börjat lossna behöver du kitta om dina fönster. Detta är en viktig åtgärd för att förhindra att fukt och vind tränger in i fönstret.

Reparation av fönster

Om dina fönster är trasiga eller skadade kan du reparera dem. Det kan handla om att byta ut en trasig glasruta, laga en sprucken ruta eller reparera ett skevt fönster.

Byte av fönsterglas

Om dina fönsterglas är gamla och inte energieffektiva kan du byta ut dem mot nya, energieffektiva glas. Detta kan spara pengar på din uppvärmningskostnad.

Byte av hela fönster

Om dina fönster är i mycket dåligt skick kan det vara dags att byta ut dem mot nya fönster. Det finns många olika typer av fönster att välja mellan, så du kan hitta fönster som passar din stil och ditt budget.