Fönsterrenovering Stockholm

Behöver ni fönsterrenovering i Stockholm?

Behöver ni en rejäl fönsterrenovering i Stockholm för er villa, radhus – eller för er bostadsrättsförening i Stockholm? I så fall är ni välkomna till Total Fönsterrenovering i Stockholm AB! Vi gör exakt det som vi heter; en total fönsterrenovering för er som är privata fastighetsägare med rot avdrag och för bostadsrättsföreningar i Stockholm.

Vi renoverar fönster i Stockholm för alla slags fastighetsägare och har många nöjda kunder. Vi erbjuder alltid nöjd kund garanti, vilket är en kvalitetsstämpel på vår fönsterrenovering, och en garanti för alla våra kunder som anlitar oss.

Anlita oss för fönsterrenovering i Stockholm

Att utföra en fönsterrenovering på sin villa, radhus eller för er bostadsrättsförenings fastighet är väldigt viktigt innan fönster blir för slitna eller för gamla. Ju oftare en fönsterrenovering sker desto snabbare går fönsterrenoveringen och blir mindre omfattande. Att ha hela och renoverade fönster är viktigt för inomhusmiljön med bättre isolering, för att inte påpeka att kostnaderna för uppvärmningen blir bättre och lägre.

30% av all inomhusvärme går direkt förlorad via fönster och dörrar. Så en total fönsterrenovering av er villa, radhus eller BRF åtgärdar isoleringen av fönster och får direkt påverkan på uppvärmningskostnaderna. Så varför inte anlita oss för er total fönsterrenovering i Stockholm?

Hur vet man när man ska renovera fönster?

Om ni undrar över tecken som man kan ta fasta på, om det är dags att renovera fönster så är det bästa att ringa oss, så kommer vi ut på ett kostnadsfritt platsbesök och inspekterar era fönster. Först då kan ni vara säkra om det är dags att byta ut dem.

Så ser vi om fönster bör renoveras:

  • Ser ni sprickor i fönsterkitt? Det visar att att det kan krypa in fukt i kittet mellan fönsterglasen. Sprickor i fönsterkitt gör att isoleringen inte håller i fönster och att kylan kan ta sig in mellan fönsterglasen.
  • Har ni sprickor även i färgen på fönster? Förutom att det inte ser fräscht ut, visar det på samma sätt att det kommer in fukt genom fönster som sliter på fönsterkarm och fönsterbåge. Det är starka indikationer på att ni verkligen behöver byta ut fönster eller göra en rejäl fönsterrenovering för att det inte ska bli värre.
  • Om ni känner att det drar in genom fönstret när ni sitter nära det, är definitivt ett tecken på att ni bör göra en fönsterrenovering.

Ta kontakt så kommer vi ut och inspekterar era fönster och ger råd om hur ni bör göra!