Fönsterrenovering BRF

Vi renoverar fönster för er BRF

Behöver er BRF en fönsterrenovering? Sitter man i styrelsen för en BRF och inser att snart behöver hela bostadsrättsföreningen en stor fönsterrenovering, kan man lätt bli lite matt. Det är ett stort projekt, som dessutom är kostsamt att byta fönster i hela fastigheten. Allt detta vet vi! Vi erbjuder bostadsrättsföreningar smidiga fönsterrenoveringar. 

Vi tar ansvar för fönsterrenoveringen

Vi heter Totalfönster och det är så vi också arbetar. Vi tar alltid ett totalt ansvar för hela fönsterrenoveringen för er BRF. Om ni behöver och vill det, kan vi ta ansvar för hela fönsterrenoveringen för er BRF. Det innebär att vi kommer ut, och inspekterar fastigheterna, vi tar mått, mäter värden för att ta reda på vilka material som ni behöver med tanke på väder och vind, hur bostäderna är byggda och med hänsyn till vad det är som ni önskar i er bostadsrättsföreningar. Sedan ger vi ett förslags som ni kan ta ställning till. Vi tar ansvar för hela fönsterbyte

Vi arbetar smidigt och kostnadseffektivt

När vi byter fönster för BRF så arbetar vi alltid smidigt och kostnadseffektivt. Vi ser till så att ni blir nöjda med ert fönsterrenovering och gör slutbesiktningar. Vårt mål är att få nöjda kunder. För oss är alltid nöjda kunder den bästa marknadsföringen. Vi har dessutom rimliga priser och goda samarbeten med fönsterleverantörer som kan rekommendera fönster utifrån era behov och det som ni önskar när det kommer till fönster för er BRF.

Vi är med dig genom hela fönsterrenoveringen

När vi genomför en fönsterrenovering är vi med dig från början till slutet av renoveringsprocessen. Här går vi igenom arbetet steg för steg så att du får en tydlig bild av hur vi arbetar. Efter en väl utförd renovering kommer dina gamla fönster hålla samma höga kvalitet som om de vore nya.

why-us.jpg

Rådgivning, mätning, prisförlag, leverans och kontroll

Vi kommer hem till dig på ett kostnadsfritt hembesök och mäter och inspekterar förutsättningarna så att vi har ordentligt på fötterna innan vi inleder arbetet. Vi är noggranna och ser till att du får en korrekt prisbild och den information du behöver redan från början. Oavsett din kunskapsnivå så ser vi till att du får vad du behöver.

Kostnaden för en fönsterrenovering beror på en mängd olika saker såsom fönstrens nuvarande skick, läge, antal samt vilka särskilda önskemål du som kund har. Om du tar kontakt med oss ger vi dig alltid ett antal alternativ att välja på. När du känner dig helt nöjd med förslaget och prisbilden går vi vidare med beställningen.

Vi hittar en tid som fungerar för både dig som kund och oss som leverantör och inleder sedan renoveringen på utsatt datum. Under arbetets gång ser vi alltid till att hålla en öppen kommunikation så att du som beställare kan hålla dig uppdaterad om vad som sker.

När vi sedan är klara återstår endast att gå genom resultatet tillsammans för att försäkra oss om att allt ser ut och fungerar som det ska och att kunden är nöjd med resultatet. 

Att renovera alla fönster i en fastighet kan vara ett utmärkt sätt att spara energi – och i förlängningen pengar.

En fönsterrenovering med energiglas kan vara en utmärkt åtgärd om man ändå planerar att genomföra ett fönsterunderhåll. På detta sätt kan man få fönster som sparar så mycker energi att kostnaden för energiglaset betalar sig.

Här är några fördelar med att genomföra en fönsterrenovering med energiglas:

  • Värmen stannar kvar innanför fastighetens väggar.
  • Uppvärmingskostnaderna blir lägre och kallraset minskar väsentligt vid fönstren. Detta skapar ett behagligare inomhusklimat.
  • Byggnadens utseende bevaras

Byta eller renovera fönster?

 de flesta situationer lönar det sig att renovera gamla fönster och montera energiglas. Kostnaden för detta är ungefär hälften om man jämför mot att byta till helt nya ”energifönster”.
En fönsterrenovering är kostnadseffektivt (som regel självbetalt inom 10 år) och höjer fastighetens värde. Dessutom kan man bevara husets karaktär (man behöver inte måla fasaden eller genomföra något karmbyte) och inomhusklimatet blir behagligare.

Generellt kan man säga att en fönsterrenovering är lönsam på sikt, oavsett om man väljer att renovera med lågemissionsglas eller man behåller standardglaset intakt. I det andra fallet kan man renovera båge och karm genom att ersätta eventuellt skadat virke med genuint kärnvirke. Dessutom kan man komplettera isoleringsmaterialet.

XCeA27HjVv
8yeG3NleaH

Många goda skäl till att genomföra en fönsterrenovering

Varför ska man genomföra en fönsterrenovering? De vanligaste problemen är dåliga bottenstycken, avfallande kitt och alltför tjocka färglager samt färgtyper som är olämpliga.

Även om skicket är dåligt på dessa saker så är kvaliteten på virket ofta gott. En fönsterrenovering kan återföra fastighetens fönster till originalskick. Ett annat bra argument för en fönsterrenovering är att fönstren går att underhålla i framtiden på ett bra, enkelt och billigt sätt.

Behöver fönstren i din fastighet ett lyft? Välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig med en fönsterrenovering.

Vi renoverar alla typer av fönster - med samma goda resultat