Byta fönster i Stockholm

Träfönster

Träfönster är de vanligaste slagen av fönster. Moderna träfönster är gjorda för att tåla mycket numera. Idag är träfönster tillverkade för att klara väder och vind bättre än förut. Efter 20-25 år bör de renoveras, isoleras och målas om. För övrigt är de mycket hållbara.

Både stommarna och glasen på våra fönster är av hög kvalitet, med bra kvalitet på både ljud– och värmeisolering. De nya fönster som vi kan presentera är kombinerade trä- och aluminiumfönster.

PVC-fönster

PVC-fönster har seglat upp som både omtyckta och miljövänliga och kräver minimalt med underhåll, vilket är en stor anledning dessa plastfönsters framgångar. Idag går det dessutom bra att hitta PVC-fönster som passar till gamla hus. Idag finns det PVC fönster som passar alla slags hustyper och smakbehov; både moderna och klassiska.

Idag kan du välja PVC-fönster med eller utan spröjs och med fönsterbågar i olika stilar. PVC-fönster är både miljövänliga och återvinningsbara. 

Aluminiumfönster​

Aluminiumfönster av idag är både underhållsfria och tåliga och håller länge. Här kan ni välja mellan olika aluminiumfönster i olika färg och form, väl isolerade och därför kan de sänka uppvärmningskostnader i fastigheten. Aluminiumfönster är mycket hållbara. Deras form och storlek ändras inte på länge.

Energiglas

Fönster med energiglas är tillverkade för att isolera fönster. Mellan energiglasen isolerar de med ädelgas. På så sätt isolerar dessa fönster mot kyla och väta utomhus.  Glaset är försett med en liten beläggning som gör att värmen från solen passerar genom.  Ta kontakt med oss om du vill veta mer!

Träfönster

Träfönster är en klassiker inom svensk byggtradition som fortfarande lever i allra högsta grad. Tack vare en långvarig produktutveckling så behöver inte träfönster inte lika mycket underhåll som tidigare. Dessa klassiska fönster tål idag väder och vind bättre och behovet av skrapande, tvättande och målande är betydligt mindre än tidigare.

Både stommarna och glasen på våra fönster är av hög kvalitet, med bra kvalitet på både ljud– och värmeisolering. I dag kan man även välja kombinerade trä- och aluminiumfönster.

PVC-fönster

PVC-fönster är en modern fönstertyp som har blivit mycket populär på senare år. De kräver mycket lite underhåll, vilket är en stor anledning dessa plastfönsters framgångar. Idag går det dessutom bra att hitta PVC-fönster som passar till gamla hus – dessa tåliga fönster kan i dag framställas i många olika hustyper och smakbehov,  såväl moderna som klassiska.

PVC-fönster ger stora valmöjligheter. Med eller utan spröjs, bågar i många olika former och strukturer. Moderna PVC-fönster är dessutom miljövänliga och återvinningsbara.

Träfönster
Aluminiumfönster

Fönster i aluminium är  underhållsfria och tåliga och håller länge. Stora valmöjligheter vad gäller färg och form, lågt energiläckage med sänkta elkostnader och miljövänlig tillverkning är andra fördelar med fönster i aluminium. Dessutom är den höga precisionen i konstruktionen en fördel i och med att det gör att aluminiumfönster inte ändrar form och storlek med tidens gång.

Energiglas

Energiglas är ett glas som är speciellt framtaget för att spara energi och behålla värme i fastigheten även när temperaturen utanför faller snabbt. Glaset är försätt med en liten beläggning som gör att värmen från solen passerar genom och sedan stannar kvar inomhus utan att försvinna ut genom fönstret igen. Detta gör energiglas även till ett miljövänligt val då det minskar den totala energiförbrukningen. Ta kontakt med oss om du vill veta mer om fönsterrenovering med energiglas.

Vi renoverar alla typer av fönster - med samma goda resultat